Droom jij ook van je eigen sponsor? Is je PASSIE voor TENNIS  groot en wil je hiervoor beloond worden?

Speel je veel tornooien? Is je engagement voor de tennisport groot? Woon je in de provincie West –  Vlaanderen, Limburg, Antwerpen, Oost – Vlaanderen of Vlaams Brabant?

Dan  zijn we op zoek naar jou!

Webshop TENNISPASSIE biedt sponsorcontracten aan voor jongens, meisjes, vrouwen en mannen. Het enige wat we van jou verwachten is dat je onze naam uitdraagt in je provincie!

Wat krijg jij hiervoor?

Wij zorgen dat je een pakket aan tennismateriaal ontvangt ter waarde van 700,00 euro uit onze webshop!  Wij sponsoren maar liefst 50 % van dit pakket! Is dit pakket niet voldoende voor jou? Bestel andere producten op onze webshop met een korting van 40%.  Lees verder en ontdek hoe je zelfs je 350,00 euro kan terugverdienen!

Het pakket bestaat uit o.a. een tennisracket naar keuze, tennisoutfits, tennisballen, recoverygels, …. alles wat je volgens ons nodig hebt om een jaar te trainen en tornooien te spelen!

Bekijk het sponsorpakket Bekijk het sponsorpakket

Waardebonnen

Wil je jouw betaalde deel van het pakket terugverdienen in waardebonnen om te besteden in onze webshop?

Hoe kan dit?
Als je vrienden, familie, tennispartners, … jou zien tennissen, gaan ze zeker en vast ook onze producten willen bestellen. Zorg dat zij je naam vermelden bij de aankoop en je ontvangt telkens 50% van hun aankoop in een waardebon om vrij te besteden in onze webshop!

Concreet: iemand van je club vermeld je naam bij een aankoop van 50,00 euro dan ontvang je hiervan 25,00 euro om te besteden in onze webshop. Bestelt nadien je dubbelpartner iets ter waarde van 100,00 euro, dan ontvang je opnieuw 50,00 euro! Je kan tot 350,00 euro  (jouw betaalde deel) ontvangen door aankopen van anderen!

Je ontvangt van ons een kortingscode! Je ontvangt van ons een kortingscode!

Wat verwachten wij van jou in return?

We vinden het vooral belangrijk dat jij onze webshop Tennispassie bekend maakt in jouw provincie! Heel veel moet je hier natuurlijk ook niet voor doen. Jouw uitstraling en onze producten doen het meeste werk! Zeker als je deze draagt op de tornooien en tijdens trainingen.
Ook vinden we sociale media belangrijk en dus verwachten we dat jullie onze #tennispassie in jullie post gebruiken en ons tagt in jouw instagramverhalen en dit doorheen het jaar. Hoe meer hoe beter natuurlijk ….

Wacht niet te lang en laat van je horen….

Wij hopen je snel te leren kennen en horen graag jou reden waarom wij je zouden sponsoren! Doe dit zeker voor 15 december zodat wij eind december de winnaars kunnen bekend maken van deze sponsoractie!

Vul hierlangs het inschrijvingsformulier in en vergeet zeker niet onze actie te delen op je sociale media!
Het delen van onze actie is de eerste voorwaarde om in aanmerking te komen!

Tennis speel je met passie en daarom wil TENNISPASSIE jou graag belonen!

    Geslacht (verplicht)
    MV